Saturday, 11 June 2011

Mohd Hasif < 3

Awk.. awk tau tak sebenarnya sye rinduu awk sgt2? :( Hmm satu hari kita tak contact langsung. Then ni kita wall skjap je kan. Tpi takpa, ye sye pham awk penat. Awk penat kuar ngan kwn2 awk. Happy je awk kan? Sye pun happy tgk awk happy sygg. See? Awk boleh happy tanpa saya :) Hee seronok nyaa tgk awk and kawan2. Happy :D Awk, tapi jujur dlm hati sye tak happy. Sye sedih. Bukan saye sedih sbb tak dpt ikut awk tadi ke or wtv. Tu bukan. Awk tau td semua kat umah mengamuk :( Ayah marah2. Amat mengamuk, ibu nangis2. Smpai sye, adik pun jadi mangsa. Sye sedih sgt... Ya Allah.. Sye nak family yg happy :( Kesian sye tgk ibu. Ibu sedih sgt hm. Bukan sye nak mengadu ke apa, tpi sye tak suka. Sbb tu sye ckp sye benci pergaduhan. hmm. Awk, sye sayang kan awk :(

Much love, Syamim Syahirah

Monday, 16 May 2011

im sorry :(

hai awk :)
maf kn sy sbb xdpt nk nyyi lgu fav awk tu ,awk mesti mara kn
, tercaba x tgok abg saudara awk belaja ke luar negara? msti tercaba kn.
sy mintak maf sbb awk kene mara je ngn ibu awk, semua sbb sy kn, sy mintak maf sgt
mngkin law sy xde ,awk bahagia kut ngn family awk, maf kn sy syg
sbb sy awk kene mara ngn ibu awk
sbb sy awk gaduh ngn abg awk, awk taw x? sy ngn arwah abg sy slalu bergaduh tau, tgok la skrg
dy da xde, sy xtaw dy sempat maf kn sy ke x, .jadi jgn la gaduh ngn abg awk, kite xtaw bile kite tiada,
mana taw awk xsempat nk mintak maf kt dy, so pls jgn gaduh2, sy xnk awk jd mcm sy.
td bace msj awk tu, perght ! ibu awk mmg mengharap kn kt awk, dy nk awk ikut jejak abg2 kakak2 saudara
awk tu, sy apa ade, pandai pon x, sy igt lg ayat ibu awk 'abai kn bnde2 yg xberfaeda' kut , jadi mngkin law sy
xkacau awk, xtegur awk, xjmpe awk, mngkn awk bole berjaya mcm dy org syg, dan law xde sy mngkin awk
xkn kene mara ngn ibu awk kn, dan xkn bergaduh ngn abg awk kn, so baek sy pergi :'(
dan rabu ni fmily awk nk jmpe sy, mesti dy mintak sy jauh kn dri daripada awk, mesti dy ckp mcm tu pye laa
so sy da sedia nk dgr dy ckp mcm tu dan sy da sedia utk cube jauh kn diri dari awk
, so maf kn sy sbb gangu awk, maf kn sy family awk, maf kn sy.....
 i gone :'(

Saturday, 14 May 2011

Awk.. :(

Awk..
Saye sayangkan awk sgt sgt sgt :( Awk pls jgn tinggalkan saye? Awk tahu tak mlm tadi saye mimpi pasal awk?

Saye mimpi awk tinggalkan saye. Awk curang ngan saye. Infront of my eyes! Saye mimpi mlm tu kita gaduh tak tau pasal apa. Then esok kita jumpa tapi awk dgn perempuan lain. Saye dtg nak ckp jumpa awk but perempuan tu halang. Then awk dgn dia buat something. Ye saye terkejut sesangatnya. Dlm mimpi tu, saye lempang awk n perempuan tu.Then saye terus blah menangis sepuasnya. Dan awk, buat tak heran je. Hm ni jelah apa yg saye ingat dlm mimpi tu.

Yea, mmg kecewa kan bila benda ni berlaku betul2? I know, benda mcmni mesti bnyak berlaku kat luar kan? Saye bersyukur sgt ni hanyelah mainan tidur. Ia cuma mimpi. Tapi.. tak mustahil kan kalau benda ni jadi betul2? Tapi saye taknak. Saye sayangkan awk sgt2. Saye takut sgt benda ni akan jadi betul. TAKNAK! Awk pls jgn curang dgn saye. Jgn tinggalkan saye. Please awk....


Mohd Hasif, ketahuilah bahawa saye sayang awk sgt sgt < 3

Much love, Syamim Syahirah

Thursday, 5 May 2011

xx < 3

Dear God, please don't separate us? I love him. I know he want the best for me and also for us. Sometimes I feel like he doesn't love me, but I'm wrong :( He did everything just wanna make me happy and smile. He did thus thing just because he doesn't want me to influenced to the bad thing. God, you know how kind he is right :( Now I know that he really love me. Yes, now I know, now I'm realized that. Mohd Hasif, I'm just sorry :'( I love you more than a words. Please, I don't want to arguing with you again and again. It's hurt :/ Sayang, trust me I love you foreva < 3
by love, Syamim Syahirah

Tuesday, 26 April 2011

from hasif ^^

sumpa terharu sbb awk bg cincin ni,
sy janji akn jge cincin ni elok2 ok, mcm jge nyawa sy sndri :')
sbtu ni bpe hari bulan r? ade ape r? ahaha harap awk igt laa :D
tp sedih jgk syg, sbb x dpt nk smbut ngn awk, awk nk pg kl dan sy nk pg t'ganu :'(
da 3 bulan da syg, kjp jee, sy harap kte kekal se-lama2 ye tau <3
sy syg awkk sgt taw x, so tolong la jge sy dgn baek, jgn skit kn ati sy, jgn curang dgn sy,
 sy akn jge awk mcm jge nyawa sy sndiri, dan sy jnji xnk awk skit ati lg dan mngis lg,
dan sy sumpa xkn curang ngn awk syg :')
awk awk awk ?
sy syggg awkkkkkk sgt sgttt <3

Happy 3 months boy < 3

Assalamualaikum ^^

Hehe hai sayang :) Happy 3 months yaa? Hehe sorry sbb wish cepat sangat, yelaa sbb 30/4 ni semua busy kan? Awk pegi Terengganu ade family day, saye pulak pegi wedding cousin dekat KL. Waaaaa, sorry tak dpt smbut sama2 ehe :') Oh awk, cincin yg saye beli tu, awk jaga baik2 yaa? If hilang, paham2 lah ape yg akan jadi kay? Hehe kay bye love you foreva boy < 3
by love, Syamim Syahirah

Saturday, 23 April 2011