Tuesday, 26 April 2011

from hasif ^^

sumpa terharu sbb awk bg cincin ni,
sy janji akn jge cincin ni elok2 ok, mcm jge nyawa sy sndri :')
sbtu ni bpe hari bulan r? ade ape r? ahaha harap awk igt laa :D
tp sedih jgk syg, sbb x dpt nk smbut ngn awk, awk nk pg kl dan sy nk pg t'ganu :'(
da 3 bulan da syg, kjp jee, sy harap kte kekal se-lama2 ye tau <3
sy syg awkk sgt taw x, so tolong la jge sy dgn baek, jgn skit kn ati sy, jgn curang dgn sy,
 sy akn jge awk mcm jge nyawa sy sndiri, dan sy jnji xnk awk skit ati lg dan mngis lg,
dan sy sumpa xkn curang ngn awk syg :')
awk awk awk ?
sy syggg awkkkkkk sgt sgttt <3

Happy 3 months boy < 3

Assalamualaikum ^^

Hehe hai sayang :) Happy 3 months yaa? Hehe sorry sbb wish cepat sangat, yelaa sbb 30/4 ni semua busy kan? Awk pegi Terengganu ade family day, saye pulak pegi wedding cousin dekat KL. Waaaaa, sorry tak dpt smbut sama2 ehe :') Oh awk, cincin yg saye beli tu, awk jaga baik2 yaa? If hilang, paham2 lah ape yg akan jadi kay? Hehe kay bye love you foreva boy < 3
by love, Syamim Syahirah

Saturday, 23 April 2011

Thursday, 21 April 2011

I love you < 3

Mohd Hasif, did you know that I really love you? Oh yes I do darling :) Please, percaya okay? Coz my heart don't lie ^^ Hehe sukaa sgt bila tgk awk gelak, comel :D Suka bila tgk muka awk time tarik pipi saya. Lagi cooomel! Hehe awk awk, saye saaaayang awak sgt2 tahu? Okay btw, saye buat blog ni just for you and me ya? Blog ni jugak sbgi bukti yang saya sayangkan awak sepenuh hati. I love you boy < 3
                         by love, Syamim Syahirah